Financieel advies

Ieders financiële situatie is anders. Hoe staat het met je huidig inkomen en hoe is je pensioen geregeld? Wat zijn je wensen voor de toekomst? Zorg dat je een goed overzicht houdt van je inkomsten en uitgaven, voor nu en in de toekomst.

Neem contact op

Financieel advies FN Advies

Hoe wil je inzicht?

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan om inzicht te krijgen.
Uiteraard kijken we samen met jou naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Het is belangrijk dat je je huidige financiële situatie goed in kaart hebt. Je inkomsten en uitgaven dienen uiteraard op elkaar aan te sluiten en je vermogenspositie is hierbij ook van belang. Wat als je onverhoopt ontslag krijgt of als je arbeidsongeschiktheid wordt? Weet je wat er al via je werkgever is geregeld? Bij veranderen van werkgever of gezinssamenstelling wijzigt je financiële situatie zodat een financieel plan ook mee dient te bewegen. Bij een verhuizing zullen ook de maandelijkse lasten van bijvoorbeeld energie en hypotheek veranderen. Het is goed om je persoonlijke situatie overzichtelijk te hebben, en te houden. Zo weet je bijvoorbeeld wat je mag verwachten als je met pensioen gaat. De bedoeling van financieel overzicht is om je wensen af te stemmen met de werkelijkheid.

Om financieel inzicht te krijgen helpen wij je graag met overzicht te krijgen en inzichtelijk te maken waar de eventuele hiaten zitten. Het spreekt voor zich dat ook jouw toekomstplannen mee worden genomen rekening houdend met fiscaal vriendelijke mogelijkheden. Zo krijg je financieel inzicht voor nu én later.

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Frank & Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet