Wij zijn FN Advies

FN Advies is Frank en Jacqueline en Frank en Jacqueline is FN Advies.
Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Je kiest voor FN Advies waarbij persoonlijke aandacht en zekerheid voorop staan. Kennis, ervaring en innovatie. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons!                                                                                                

FN Advies

Hier staan wij voor

Door goed te inventariseren, brengen wij de vragen, wensen, kenmerken en mogelijkheden van jou en/of je gezin precies in kaart. Wij vertellen je over de voor- en nadelen van de verschillende opties en we zoeken samen naar een persoonlijke oplossing zodat je zeker bent van een professioneel advies. Ook tijdens de looptijd ontzorgen wij je volledig en helpen wij je bij vragen, wijzigingen en onverhoopte schades. 

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en zijn wij een samenwerking aangegaan met VCN te Nuenen. Zij verzorgen de polis- en financiële administratie namens ons. Via VCN kunnen wij ook bijna alle maatschappijen aanbieden. We werken in dezelfde digitale omgeving, waardoor de lijntjes kort zijn en wij snel kunnen schakelen. Omdat wij de administratie uitbesteden aan VCN, hebben wij alle tijd voor onze klanten, zijn er geen keuzemenu’s als je belt, maar heb je een vast aanspreekpunt, Frank en/of Jacqueline. Persoonlijk aandacht voor jou, dat spreekt voor zich…!

© 2022
Created by LR Internet