Referenties

Frank legt het verhaal duidelijk uit, wat fijn is als je een leek bent in dit soort zaken. Het contact met Frank verliep altijd soepel. Hij antwoord snel op mails. Wij vonden de samenwerking met Frank erg prettig. Zo prettig dat wij bij Frank en Jacqueline blijven voor onze verzekeringen.

Frederiek | Hypotheek

Sinds jaar en dag onze adviseur, heeft kennis van zaken, reageert snel, heeft een persoonlijke benadering en onderhoud daarbij een goed contact!

Kees | Zakelijke financiering

Wij gingen opzoek naar ons eerste huis we hebben toen contact gezocht met Frank. Frank reageerde zeer snel op mailtjes en telefoontjes. Hij legde alles haarfijn uit en als je vragen had was hij makkelijk te berijken. Hij heeft ons erg fijn geholpen en advies gegeven over eventuele biedingen. Uiteindelijk mede dankzij snel handelen van Frank hebben wij een huis kunnen kopen. Zelfs in het vervolg traject heeft hij ons erg goed geholpen en elke keer stond hij klaar met antwoorden.

Rob Wilmsen | Hypotheek

We zijn uitstekend geholpen bij het omzetten/ afsluiten van onze hypotheek. Frank geeft duidelijkheid en goede adviezen. Tevens fijne begeleiding van Jacqueline die alles weet en regelt omtrent verzekeringen. De lijnen zijn kort en de communicatie is laagdrempelig.

Fam Hendrix | Hypotheek

Hele fijne hulp. Staat altijd voor je klaar. Zelfs buiten kantoortijden konden we contact opnemen als het nodig was. De uitleg en hulp waren erg duidelijk en alles werd stap voor stap doorgenomen en vaker uitgelegd waar nodig. Alles was heel fijn geregeld en als er problemen waren met papieren, vanuit andere partijen dan gingen ze er achteraan en hoefden wij ons daar helemaal geen zorgen over te maken.
Een echte aanrader!

Sanne | Hypotheek
Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet