Ondernemer & werknemer

Als ondernemer werk je veel en hard. Privé en zakelijk zijn sterk met elkaar verbonden. Of je nu zzp’er bent of DGA van een groot bedrijf: je wilt zorgeloos ondernemen. Dat wordt makkelijker als je weet dat de verzekeringen voor jou en je naasten goed geregeld zijn. Ook je medewerkers  zijn een belangrijk bezit van je bedrijf. Als werkgever wil je ook goed voor hen zorgen.

Neem contact op

Verzekeringen FN Advies

Onze verzekeringen voor bedrijven

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan van de meest voorkomende producten.
Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Als ondernemer werk je veel en hard. Alleen als werken écht onmogelijk is, ben je afwezig. Maar zelfs dan probeer je vanuit huis nog wat werk te verrichten. Toch is er altijd een risico op een chronisch probleem of blijvende aandoening. Je krijgt een ongeluk of er wordt een ernstige ziekte vastgesteld. Daar lijdt niet alleen jouw bedrijf onder, maar ook privé kunnen problemen ontstaan als je inkomsten wegvallen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers (AOV) biedt in dat geval uitkomst.

Wat biedt de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

  • Zekerheid van een maandelijks inkomen
  • Flexibiliteit qua hoogte en type uitkering, én qua looptijd
  • Niet de verplichting om over te stappen naar een ander type werk
  • Optioneel een preventief medisch onderzoek

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers
De premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering loopt per verzekeraar fors uiteen. Dit verschil kan oplopen tot meer dan honderd euro per maand. Wij kunnen met je meekijken of premie en dekking in balans blijven en je informeren over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier.

Als één van jouw medewerkers ziek wordt, heb jij als werkgever de verplichting om het salaris voor 70 tot 100 procent door te betalen. Een flinke kostenpost die kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Daarbij moet er ook nog veel tijd en geld worden geïnvesteerd in het overnemen van de werkzaamheden van die medewerker. Daarom is het prettig te weten dat je de kosten van loondoorbetaling geheel of gedeeltelijk kunt verzekeren.

Samenwerking met ervaren partijen
De meeste verzekeraars hebben een ruim netwerk van arbo-gerelateerde organisaties. Hierdoor kies je via een verzekeraar ook automatisch voor de zekerheid van een professionele aanpak van verzuim en re-integratie.

Wat dekt de verzuimverzekering?
De verzuimverzekering zorgt ervoor dat het salaris van jouw medewerkers wordt doorbetaalt. Je kiest hierbij zelf de voorwaarden:

  • Doorbetaling voor 70 tot 100 procent
  • Een eigen risico van 10 tot 365 dagen waarin kosten van verzuim voor eigen rekening zijn
  • Een uitkering bij overlijden van een medewerker
  • Vergoeding van de re-integratiekosten
  • Rechtsbijstand, wanneer ziekte door een externe partij is veroorzaakt, bijvoorbeeld in het geval van een ongeluk

Premie van de verzuimverzekering
De premie voor de verzuimverzekering is afhankelijk van de dekking. Hierbij geldt uiteraard dat een lager risico voor jou als werkgever een hogere premie voor de verzuimverzekering met zich meebrengt.

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Frank
© 2022
Created by LR Internet