Persoonlijke verzekeringen

Deze verzekeringen zeggen het al, je eigen persoon. Je verzekerd jezelf voor schade die jij hebt veroorzaakt bij een ander. Bij een (eigen) ongeval toch een vergoeding ontvangen. Voor je eigen rechten opkomen bij ontslag, discussie etc. Je nabestaanden goed achterlaten bij je overlijden, zodat de woonlasten kunnen worden betaalt en je uitvaart.

Neem contact op

Particuliere verzekeringen FN Advies

Kies je verzekering

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan van de meest voorkomende producten.
Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Ben jij aansprakelijk voor schade bij iemand anders, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer door storm de dakpan van jouw huis op de tuinset van je buren landt. Of wanneer jouw kind plotseling de weg op rent, een auto uit moet wijken en daarbij een forse schade veroorzaakt.

Meer over Aansprakelijkheidsverzekering

Een discussie met de aannemer, een geschil met je werkgever, oplopende ruzie met de buren of je geld niet teruggekregen bij een webwinkel? Het is wel zo prettig als je in die situaties kunt terugvallen op de deskundigheid van een jurist. Daarvoor zorgt de rechtsbijstandverzekering.

Meer informatie over rechtsbijstandverzekering

De woonlastenverzekering verzekert je tegen het risico van een dalend inkomen als gevolg van ziekte, een ongeluk of werkloosheid. De verzekering vangt de woonlasten op en vormt daarmee meestal een aanvulling op een werkloosheidsuitkering, of WIA-uitkering.

Meer informatie over woonlastenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de gevolgen ervan kunnen groot zijn. Heb je een ongevallenverzekering, dan zijn de financiële gevolgen van het ongeluk beter te overzien. De ongevallenverzekering keert namelijk direct na een ongeval een vooraf bepaald bedrag uit. De hoogte daarvan is afhankelijk van de aard van het ongeval. 

Meer over ongevallenverzekering

De overlijdensrisicoverzekering verzekert jouw nabestaanden tegen het risico van een sterk dalend inkomen en toenemende financiële lasten als gevolg van jouw overlijden. Het gaat hierbij niet om de kosten van de uitvaart. Daarvoor zorgt de uitvaartverzekering. Te denken valt aan de kosten om de hypotheek te betalen. De premie van de overlijdensrisicoverzekering is de afgelopen jaren sterk gedaald. 

Meer over overlijdensrisicoverzekering

Een uitvaartverzekering voorkomt dat jouw gezin of familie de kosten van je begrafenis moeten betalen. Die kosten kun je verzekeren via de uitvaartverzekering. Wanneer jouw begrafenis plaatsvindt, weet je uiteraard nooit. Zorg daarom dat je uitvaartverzekering tijdig in orde is.

Zorg dat je zelf je uitvaartverzekering tijdig regelt. Daarmee hoef je je geen zorgen te maken dat jouw nabestaanden financieel belast worden met hoge kosten.

Meer over uitvaartverzekering

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet