Verzekering voor vervoersmiddelen

Je auto, motor, scooter, fiets etc. al deze vervoersmiddelen kun je verzekeren, voor schade aan je eigen voertuig maar ook als je schade veroorzaakt met je voertuig aan een ander voertuig of persoon. En mocht onverhoopt je een ongeluk krijgen of pech onderweg, ook hier zijn de mogelijkheden om dit te verzekeren zodat er altijd hulp voor je is.

Neem contact op

Vervoersmiddelenverzekeringen FN Advies

Kies je verzekering

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan van de meest voorkomende producten.
Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Een autoverzekering zorgt ervoor dat jij of andere betrokkenen bij een ongeluk niet onverhoopt worden opgezadeld met een grote financiële schadepost. Hoewel de meeste mensen bij een autoverzekering alleen op de premie letten, zijn er veel meer factoren om rekening mee te houden.

Lees hier alles over autoverzekeringen.

Denk je aan pech langs de weg, dan heb je het automatisch over de Wegenwacht. De pechhulpservice met meer dan vier miljoen leden is de bekendste van Nederland. Maar wist je dat er de afgelopen jaren meerdere initiatieven bij zijn gekomen die net zo goed, maar veel goedkoper zijn?

Meer over pechhulpverzekering

Ook op de motor wil je gewoon perfect verzekerd zijn en niet te veel premie betalen. Wij kunnen je inzicht geven in de verschillende mogelijkheden van de motorverzekering, zowel qua premie als qua dekking. 

Meer over motorverzekering

De bromfiets- of scooterverzekering kent net als de autoverzekering een verplichte dekking voor aansprakelijkheid (WA). Via deze dekking loop je nooit het risico op een financiële claim van de tegenpartij na een ongeluk. Je kunt ook de schade aan je eigen brommer of scooter verzekeren. Het gaat dan met name om diefstal of een ongeluk. 

Meer over scooter- en bromfietsverzekering

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet