Verzekering voor vakantie & reizen

Heerlijk! Eindelijk plannen maken voor een welverdiende vakantie. Lekker genieten van het mooie weer, backpacken in Indonesië, of juist liever in de winter op wintersport het kan allemaal. Om zorgeloos op vakantie te gaan zijn er diverse mogelijkheden voor een reis- en/of annuleringsverzekering maar ook je boot of caravan kunnen wij verzekeren.

Neem contact op

Verzekeringen voor vakantie en reizen FN Advies

Kies je verzekering

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan van de meest voorkomende producten.
Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Een reisverzekering zorgt dat je op reis verzekerd bent tegen diefstal, verlies en schade. Ook helpt de reisverzekering als je onverhoopt naar huis moet keren door een calamiteit of ongeluk. De gipsvluchten bij de skivakantie zijn hier een voorbeeld van.

De annuleringsverzekering beschermt je tegen financiële lasten als je onverhoopt niet op reis kunt. Ook vergoedt deze ook je gemiste vakantiedagen als je eerder naar huis vertrekt. Voor beide verzekeringen geldt dat je ze voor korte of langere tijd kunt afsluiten.

Zoek je een reisverzekering of annuleringsverzekering die aansluit bij jouw wensen en eisen? Wij maken een vergelijking op maat en houden rekening met jouw voorkeuren. 

Meer over reis - en annuleringsverzekering

Ga je op vakantie, dan wil je goed verzekerd zijn. Ook als je de caravan meeneemt of met de camper op reis gaat. Je aansprakelijkheid op de weg is voor de caravan verzekerd via de autoverzekering. De verzekering voor de camper werkt anders en lijkt op die van de autoverzekering.

Meer over caravanverzekering en camperverzekering

Het is in Nederland niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) te hebben voor op het water. Tenminste, de overheid stelt dat niet verplicht. Veel instanties, zoals een jachthaven, botenstalling of bepaalde natuurgebieden, vereisen wél dat je deze verzekering hebt. Een bootverzekering of pleziervaartuigenverzekering is dus verstandig. Zo loop je geen risico op forse financiële schade.

Meer over bootverzekeringen

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet