Verzekering voor wonen

Of je nu een koop- of huurwoning hebt, bij ons bundel je al je verzekeringen samen. De inboedel- en/of opstalverzekering verzekeren je huis en inboedel tegen schade. Zijn de standaard bedragen van je inboedel te weinig dan kun je deze extra meeverzekeren onder de kostbaarheden verzekering. Wil je je spullen ook buitenhuis meenemen, verzeker ze dan via onze buitenhuisdekking.

Neem contact op

Verzekeringen voor wonen FN Advies

Kies je verzekering

Voor meer informatie tref je hieronder een overzicht aan van de meest voorkomende producten.
Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Met de opstalverzekering, ook wel bekend als de woonhuisverzekering, verzeker je je tegen schade aan je huis. Bijvoorbeeld schade door brand, inbraak of een lekkage. Schades die al snel kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s. Of meer, als er schade optreedt aan de constructie van het huis. 

Kies voor de juiste opstalverzekering met ruime dekking en betaalbare premie! 

Meer over Woonhuisverzekering of Opstalverzekering

Een inbreker haalt meerdere waardevolle spullen uit jouw woning. Een lekkage van de vloerverwarming veroorzaakt een kromgetrokken laminaatvloer. Tijdens een storm beschadigt een forse tak jouw tuinset. In dit soort gevallen doe je een beroep op de inboedelverzekering om de ontstane schade vergoed te krijgen.

De kostbaarhedenverzekering en buitenhuisdekkingen vormen een uitbreiding op de inboedelverzekering. De kostbaarhedenverzekering verzekert je spullen die boven de maximale waarde van de inboedelverzekering uitkomen. De buitenhuisdekking zorgt er bovendien voor dat dure spullen ook onderweg / buitenshuis zijn verzekerd. 

Meer informatie over inboedelverzekering

Op kamers. Leuk! Een eerste échte stap naar zelfstandigheid. Dat betekent ook: financiële zelfstandigheid. Het verzekeren van je studentenkamer hoort daarbij. In een studentenhuis wordt net zo vaak ingebroken als in een normaal huis. Erg vervelend als jouw laptop, iPad of smartphone wordt meegenomen.

Meer informatie over verzekering studentenkamer

Contact opnemen

Neem contact op

0478 516 482
Bel Jacqueline
© 2022
Created by LR Internet